Családi jog

Ha úgy látja, hogy jelenleg helyzetéből a házasságának felbontása jelenti az egyetlen kiutat, akkor mindenekelőtt arról kell döntenie, hogy hogyan szeretné rendezni a közös gyermek vagy gyermekek szülői felügyeleti jogának gyakorlását, a különélő szülő és a gyermek közötti kapcsolattartást, a tartásdíj összegét és megfizetését és a házastársával közös lakhelyének használatát. A házassági bontópernek nem tárgya a házassági vagyonközösség megosztása, de célszerű, hogy egyúttal tájékozódjon ezzel kapcsolatos lehetőségeiről is.

Amennyiben Önnek az az elsődleges célja, hogy a peres eljárást felhasználva házastársát a betonba döngölje, és megbosszulja a vele töltött évek során felgyülemlett összes sérelmét, akkor nem én vagyok az Ön ügyvédje. Ellenben, ha képesnek érzi magát az egészséges kompromisszumra, és az a célja, hogy a lehető legkevesebb sérüléssel, a lehetséges legrövidebb idő alatt maga mögött tudva ezt a krízist folytathassa az életét, akkor ezen célja elérésében segíteni fogom.

Természetesen más típusú házassági, származási, szülői felügyelettel kapcsolatos perben való képviseletet is vállalok, beleértve a kiskorú gyermek tartása iránti vagy az apaság megállapítása iránti pert is.